Marknad

 2012-06-30  |  00:42:20
0 Kommentarer
Elin och jag for till kyrkmarknaden idag som planerat. Vi hade lite problem att hitta remmar först, jag kan ju inte äta vilka som helst eftersom jag är allergisk mot vissa saker. Men efter ett tag hittade vi rätt! Då vi ändå höll på att köpa godis och sötsaker så passade vi på att dela på en sockervadd också bara för att. De har gjort något med sockervadden. Man blir inte sådär kladdig om händerna som man brukar. Den var typ alldeles mjuk och len då man tog i den, och det gick mycket lättare att äta!
Jag fyndade också en bok för 50kr. Cirkeln, den har jag länge velat läsa för jag har hört från flera håll att den ska vara bra. Så jag tyckte att det var dags att prova nu! ;)
 

Lite blandat

 2012-06-28  |  21:59:10
0 Kommentarer
Hello!
Har inte varit en så händelserik dag faktiskt. Jag vaknar så sent nu för tiden! Har ställt om dygnet helt under sommaren. Måste skärpa mej! Sofia kom hit på eftermidagen och vi har sett ännu några avsnitt av Pretty Little Liars. Det är sååå spännande nu, jag vill bara se mera!  
 
Imorgon ska jag och Elin dra iväg till kyrkmarknaden i Öjebyn. Har längtat hela året till några goda remmar, och nu äntligen ska jag få dom!
 
 

Ny topp

 2012-06-28  |  00:43:19
0 Kommentarer
Igår drog jag och Elin in till stan. Egentligen skulle jag kolla på en ny bikini men hittade i stället några andra saker som följde med hem istället. Bland annat den här toppen från Gina. Har länge kollat på den så det var på tiden att jag köpte den! Kommer vara snyggt under en transparant skjorta eller bara till ett par åtsittande jeans. 

En liten outfit

 2012-06-25  |  18:34:46
0 Kommentarer
 
Kofta Lindex / Klänning Gina Tricot / Converse
 

Norlie & KKV

 2012-06-24  |  18:41:02
0 Kommentarer
Tjaba!
 
Ooh vad varmt det har varit idag! Men man ska ju inte klaga för det, äntligen har sommaren kommit liksom. Jag och Elin har legat ute o solat hela dagen. Elin brände sig nästan på axlarna! Vi har suttit och lyssnat på Norlie & KKV under hela tiden typ. Är så glad att de kommer till PDOL! Jag måste dit! Min favorit låt är Där jag hänger min hatt. Får värsta sommarkänslorna av den :)
 
 

Midsommar

 2012-06-23  |  22:13:15
0 Kommentarer
Här är lite bilder från igår. Jag spenderade midsommarafton hos Elin W med en bunt härliga tjejer. Vi lekte lekar, grillade och hade det allmänt bra. En väldigt trevlig kväll!

Denim

 2012-06-21  |  21:31:28
0 Kommentarer


Detta är jeansjackan jag köpte häromdagen. Fick en kommentar tidigare av en som ville veta vars jag köpte den, glömde visst att berätta det innan! Jackan hittade jag på hm för 299kr, är super nöjd med köpet! 

Baka baka liten kaka

 2012-06-21  |  19:02:09
0 Kommentarer

Har varit jätteduktig och bakat hela dagen idag! Man måste ju ha nå gott fika till midsommar. Först gjorde jag en kladdkaka o efter det en sommarkaka! Så nu finns det mycket fika. (Försökte ta några bilder på mina fina bakverk, men de vart inge bra, så bilderna fick utebli)

Nu ska jag lägga mej och se Pretty Little Liars. Har blivit helt tokig i den serien! Jag har sett någa avsnitt förut men sen har det som inte blivit något mer. Men igår började jag och Sofia att titta på den igen och den är ju skit bra! Ni som inte har sett den borde prova!


Lockar

 2012-06-20  |  19:14:42
1 Kommentarer
Hejsanhejsan!

Drog till stan idag får att inhandla några grejor. Köpte en jeansjacka som kommer bli perfekt till midsommar! En ny locktång följde också med hem. Har redan hunnit pröva den  och lockarna blev jättefina o stora! Och den var jättelätt att hantera :)


Till stan

 2012-06-18  |  19:51:32
1 Kommentarer




Idag har jag varit i stan med de här fina tjejerna. Först låg vi o slöade i badhusparken, men solen försvann efter ett tag så då packade vi ihop picknikfiltarna och strosade runt i stan ett tag. Jag köpte faktiskt ett nytt sommrigt läppstift från Isadora, som jag tror hette summer pink eller nåt sånt där ;) Det var i alla fall knall rosa och väldigt fräscht  till sommarn.

Dåligt väder

 2012-06-17  |  19:41:22
0 Kommentarer
Hallo!

Idag var vädret inte alls lika bra som igår, då jag solade hela dagen. (Har nästan bränt mej!) Men idag har det bara regnat. Så jag har varit inne hela dagen. Blir så less! Det finns ingenting att göra när det regnar, jag vill vara ute. Men nu på eftermiddagen har jag faktiskt kunnat gå ut på en powerwalk runda :)

Sofia ska komma hit snart, så då får vi se vad vi hittar på. Kanske tar oss nå gott o bara kryper upp i min soffa o myser. Lät skönt efter träningspasset :)

Slammermora

 2012-06-16  |  01:03:50
0 Kommentarer




Hejsan!
Har spenderat kvällen hos Sofia. Vi har sett film och kollat fotboll såklart! Tyvärr så gick det inte alls bra för Sverige. Typiskt också! Vi hade ju ledningen där ett tag. Gick på en promenad också i den härligt myggförgiftade kvällen. Det svärmade runt huvudet på oss! Men det var skönt att solen hade lust att titta fram i alla fall :)

List

 2012-06-15  |  01:28:10
0 Kommentarer

Den här listan hittade jag i en SOLO tidning. Vissa grejor e lite knäppa men jag tycker ändå den e väldigt härlig! Ska försöka mej på att åtminstone bocka av några punkter i alla fall. Som till exempel 'Gör en roadtrip med dina bästa kompisar'. Hur kul låter inte det!


En liten outfit

 2012-06-13  |  18:25:04
1 Kommentarer








Jag och Elin gick upp tidigt idag för att de på niornas examen, se om de överträffade oss! Efteråt tog vi en promenad o hittade ett perfekt ställe för outfit bilder, det här är bara några få av dem vi tog ;)


Walk

 2012-06-12  |  21:38:23
0 Kommentarer


Jag och Sofia gick förbi den här lilla bäcken på våran promenad i eftermiddag. Det är så härligt nu när träden har slått ut och det är blommor överallt! Tyvärr har även myggen börjat komma. Nog för att de inte tycker om mitt blod, men de var som galna på Sofia.

Elin har nu tvingat mej att se The Big Bang Theory. Men sen väntar Prodject Runaway o alla deras häftiga outfits!

Shopping

 2012-06-11  |  17:44:42
0 Kommentarer

Hejsan

Tog en shopping dag på stan med Elin idag. Hade tittat på en klänning förut som jag ville in o köpa. Köpte också en snygg keps som kommer va jätte härlig att ha på sej varma sommardagar då man inte orkar fixa håret!

Men nu blir det inget mer handlande för en tid framöver. Måste spara pengar till min stockholmsresa också!


Nystart

 2012-06-10  |  23:46:22
0 Kommentarer
Hej!

Som ni kanske har märkt så har jag liksom stannat upp med bloggandet en tid nu. Har som vanligt haft mycket i skolan och då hinner jag bara inte med att blogga. Men nu har jag sommarlov och då har jag helt plötsligt hur mycket tid som hellst! Så jag tänkte försöka mej på att blogga, i alla fall under lovet, så får vi se vart det leder senare.
Min bästis Elin har varit super gullig o fixat en ny design åt mej för min nystart. Blev väldigt nöjd! Fattar inte hur hon gör dock. Känner mej helt borta bland alla kodmallar o photo shop program. Tur är då att hon hjälper mej!

RSS 2.0