2117

 2012-02-29  |  21:23:39
0 Kommentarer
Tjena!
Tänkte bara säga att väskan har kommit! Egentligen så kom den igår, senare på kvällen men ändå. Är så glad! Jag redan flyttat in i den och dumpat min gamla. Länktar tills att få börja använda den på riktigt :) 


En bild som inte har något med det här att göra, men tyckte att den såg så härlig ut!

Sjuk

 2012-02-28  |  14:33:46
0 Kommentarer
Hejsan, hejsan
Oj vad det var längesen jag bloggade! Mer än en vecka sen. Får försöka ta igen det på lovet ;)
Ligger hemma sjuk idag. Ingen hit! Ser mest film och gör ingenting. Haha, har snart sett alla bra filmer som jag har. Är lite less faktiskt, blir lite rastlös. Nåja tur att det är lov snart i alla fall, då missar jag inte så mycket i skolan. Allting är ju som redan bortgjort. 


By the way, den där as snygga väskan som jag la upp för ett tag sen. Min snälla, söta kompis Elin hittade en brun sådan på tradera och budade på den åt mej...och jag vann! Så nu hoppas jag att den snart kommer. Är superglad! :D 


Pumpa, pumpa!

 2012-02-19  |  22:08:33
0 Kommentarer
Tjaba!
Gud va jag är trött nu. Jag och Sofia drog iväg på ett riktigt träningspass nu på eftermiddagen. Bodypump stod på schemat. Jag som inte har några som helst muskler tyckte det va ganska tunkt. När det var tio minuter kvar så skakade benen. Men kul var det! Ska satsa på ett pass nästa söndag också :) 

Pigg o glad

 2012-02-16  |  20:35:19
0 Kommentarer

Hello!
Just nu älskar jag mitt schema! Det brukar inte hända så ofta, måste vara för att jag känner mej så utvilad just nu. På torsdagar har jag som sagt sovmorgon och börjar 12.40. Så jag hinner typ sova tolv timmar under natten, det känns så jävla skönt!


Var tvungen att gå på mattestugan igår för jag hänger verkligen inte med i matten. Den blev genast svårare då vi bytte till matte två. Ibland förstår jag inte alls vad vi håller på med! Hur ska detta sluta egentligen. Har pluggat på spanska till imorgon och läst biologi eftersom vi har biologi prov snart. Imorgon ska vi dansa på gympan. Öva inför skoldansen på onsdag! Vem är det som kommer på sånt där? Vem är det som vill förödmjuka eleverna på det här viset?


Så sant

 2012-02-13  |  20:24:24
0 Kommentarer

Övning ger färdighet

 2012-02-12  |  20:44:08
0 Kommentarer

Tjena!
Blev väckt jätte tidigt imorse och var tvungen att passa Wilma. Hoppade inte precis ur sängen kam man säga ;) Ska lägga mej tidigt ikväll.


Har haft en riktig friluftsdag med Elin på Vallsberget, eller Lindbecks stadion som det nu heter. Det var as mycket folk! Vädret var på topp så det var säkert en av anledningarna. Övade på vårt nyårslöfte, att åka snowboard. Det går mycket bättre nu! Vi åkte till och med i stora backen den här gången! Det enda problemet var att ta sig upp i liften. Det var såå svårt ensam, var mycket lättare att åka två faktiskt. Man fick som stöd av varandra. Dock så föll vi i branten en gång, men man måste ju ramla nån gång så varför inte bland de första gångerna ;)


Det tar däremot nå grymt i benen, eftersom man måste bromsa nästan hela tiden. Känns att man en otränad!
Åå jag e så taggad tills nästa gång! Måste hålla igång nu så att man inte glömmer bort allt. Tycker ändå vi e ganska duktiga med tanke på att vi är helt självlärda. Plus lite tips från en kille som Elin råkade hamna i liften med. Han gav några jätte bra tips! 

Helg

 2012-02-11  |  17:37:43
1 Kommentarer

Hejsan
Spenderade fredagskvällen med tre fina tjejor. Elin, Sofia och Sandra såg film In Time med mej. Eller såg och såg. Vi satt mest och pratade med filmen på i bakgrunden. Egentligen var det tänkt att vi skulle se Columbiana också, men hade så mycket att prata om så den hoppa vi över. Gick och la mej kring tolv och var alldeles död! Kröp nästan upp i sängen. Hade varit trött hela dagen så det va inte förvånande ;)


Tog mej i kragen idag och for ut och sprang. Måste börja göra det oftare nu då det blir varmare! Har inte gjort det så mycket på senare tid. Det har ju varit så jävla kallt!. Har övningskört också. Det går faktiskt bättre och bättre. Tror dock inte att jag är redo för uppkörning riktigt än ;) Tur att jag har två år till på mej att träna.Slänger upp en gammal bild som togs för flera somrar sen!


Jag fryser snart ihjäl!

 2012-02-05  |  17:51:07
0 Kommentarer

Hej
Verkar som att jag överlevde snöbadet ändå. Fast grymt kallt var det! Jag och tjejerna hade jätte roligt, vi bastade i två timmar. Jag höll på att brinna upp där inne! Men så fort man kom utanför dörren så ville man bara in och lägga sig på det glödande kolet i bastun. Det var antingen för varm eller  för kallt ;) Efter snöbadet gick in till Elin och myste och pratade en stund innan det var dags att fara hem.


Shit va det e kallt ute! Har varit inne hela dagen idag, förutom en kort visit på gallerian. Köpte ett till USB-minne och några nya vantar. Letade också efter en ny väska, men hittade ingen jag gillade. Nu ska jag försöka läsa engelska boken. Ska läsa 40 sidor till imorgon! Får sträck läsa ikväll.


 


Bastukväll

 2012-02-03  |  18:47:28
0 Kommentarer

Nu är jag och Sofia på väg till djupviken för en härlig bastukväll med tjejerna! Vi ska sitta i mysa i bastun för att sen hoppa ner i snön ;) Jag kommer frysa ihjäl! Önska mej lycka till! :P


RSS 2.0