2012-08-31  |  18:50:38
0 Kommentarer

Efter skolan gick jag och Jossan in till stan. Det hade kommit in ett skärp på Gina som jag har kollat på och som e sååå snyggt. Så jag gick bara in en snabbis för att köpa det, och skyndade sen iväg till bussen. Kostade bara 99kr! :)


Nothing spreads like fear

 2012-08-29  |  18:24:10
0 Kommentarer
Filmtajm! Contaigon blir det ikväll. Har velat se den jättelänge på grund av alla kända skådespelare som är med, men även för att den ser väldigt bra ut också såklart! ;) 
 

Torka

 2012-08-28  |  22:21:51
0 Kommentarer
Det är så typiskt, så fort skolan börjar om då halkar bloggen efter! Fattar inte varför riktigt, har inte så många läxor så jag har tid att skriva. Men det är just det att jag inte riktigt har något nytt att berätta. I skolan går man mest bara från lektion tilll lektion så det händer inte så mycket. Saknar helt enkelt inspiration till att skriva vilket är jättetråkigt! Om ni kommer på något som ni verkligen vill att jag ska ta upp här på bloggen får ni gärna höra av er, så får jag kanske lite tips och ny inspiration! :))
 
 

Lace + Army

 2012-08-26  |  18:41:11
0 Kommentarer
 
Detta är toppen jag köpte på VeroModa i sthlm. Elin fick ta några snabba bilder på mej efter bion. Filmen var by the way sådär. Den första filem var den bättre enlig mej. Det hände inte så mycket i den här på något sätt. Men trots det så var Joel Kinnaman var ändå så jävla snygg! 
 

Snabba cash

 2012-08-25  |  17:36:59
0 Kommentarer
Hejsan!
Ska snart möta upp Elin och Linda i stan. Vi ska gå och se Snabba Cash 2 på bio. Har sett ettan och tycker den e jättebra så jag hoppas att den här väger upp till mina förväntningar. 
Har på mej en ny topp i spets från Stockholm. Tänkte försöka ta några outfit bilder därborta också, som i så fall kommer upp lite senare! 

SvartVit

 2012-08-23  |  19:43:16
0 Kommentarer
 
Tröja Gina / Kjol New Yorker / Halsband Mango / Armband Cubus
De här kläderna köpte jag i Stockholm och jag lyckades få ihop en outfit av dem ändå! 
 

Summary

 2012-08-21  |  22:11:02
0 Kommentarer
Hejhej! 
Har inte hört av mej på ett tag, är så ledsen för det! Hade ju planerat att jag skulle blogga massor medans jag var i Stockholm men vi har haft så fullt upp att jag inte har hunnit! Kom hem kring sju varje kväll och då var man tvungen att sätta igång med maten och allt annat som skulle göras, så jag hade helt enkelt inte tid att blogga. Men jag ska försöka ta igen det!
 
Kan försöka sammanfatta de senaste dagarna i alla fall. I Stockholm har vi shoppat alla dagar utom en då vi tog ledigt för att gå på grönalund. Jag som inte törs åka något tog mej i kragen och åkte alla bergochdal banor som fanns där. Plus så åkte jag fritt fall som jag aldrig trodde att jag skulle klara av! Men jag måste erkänna att det va obehagligt. Dagen efter grönan spenderade jag och Elin på nacka forum som är ett jättestort köpcentrum där det fanns massor av affärer, så där blev vi hela dagen.
 
Nu är jag tillbaka till skolan och vi är redan i full gång med lektionerna. Det här året har jag valt till bild och form som individuellt val och jag hade första lektionen idag. Det kommer nog bli jätte roligt med en praktisk kurs så att man kan ta en paus från allt skrivande och sånt ;)
 
 
Här är en snabb bild av några av grejorna jag köpte. Lite annat tillkom efter dagen i nacka också. Lovar att lägga ut outfits då jag har plaggen på mej senare.

Stockholm: Dag 1

 2012-08-16  |  21:22:01
0 Kommentarer
Tröja VeroModa / Chinos Cubus / Väska H&M / Halsband Gina / Converse
 
Har haft en awesome dag på stan idag, har shoppat jättemycket! Vädret har varit perekt för en dag på stan, ändå varmt men solen har inte varit framme så man slapp dö av värmeslag i alla fall. Imorgon blir det ännu en dag full av shopping, men vi ska också besöka gamla stan + att hinna gå till slottet. Fullspäckat schema!

Packar

 2012-08-13  |  20:42:26
0 Kommentarer

Packar för fullt för resan till Stockholm på onsdag! Nästan allt är klart nu. Jag håller på och längta ihjäl mej, det kommer bli sååå kul! Det enda jag riktigt oroar mej för är hur ont vi kommer ha i fötterna efter hela dagar på stan ;)


Yesterday

 2012-08-09  |  23:21:02
0 Kommentarer
Tja allihopa!
Var ju som sagt till Linda i Roknäs igår. Vi hittad dit ändå! Var lite osäker på hur man skulle köra för att ta sej dit, men vi tog oss till OK där Linda väntade och guaidade oss resten av vägen ;) 
Vi grillade MASSOR med marshmallows och snackade länge framför elden. Då det blev för kallt förflyttade vi oss till Lindas urgulliga lekstuga (Linda har hundar och eftersom jag är pälsallergiker så kan jag inte gå in hos henne) där vi kröp ner under en filt och såg en film! 
 
 
Hittade några urgamla förpackningar i lekstugan. Älskar Alvedon kartongen med den sköna bruksanvisningen!

Till Linda

 2012-08-08  |  17:34:10
0 Kommentarer
Hola!
Sitter och väntar på Elin. Vi ska snart dra iväg till Linda i Roknäs där det väntas gillade marshmallows och korv. Det blir en lång väg att köra. Mopederna går ju inte så forl heller, så det kommer ta ett tag! 
 
Adios!

Harry Potter

 2012-08-06  |  23:16:12
0 Kommentarer
 
Eftersom jag bara sett den här HP filmen en gång (och då blundade jag mest av tiden) så tvingade jag Elin att se den med mej igen. Men någonting måste ha hänt för nu var den ju inte alls läskig! Kanske beror det på att skådisarna ser så jäkla små ut...eller så är det kanske jag som blivit äldre? 

In to the city

 2012-08-02  |  22:17:08
1 Kommentarer
Hej bloggen :)
Det har varit jättedåligt väder så jag har inte gjort nåt idag. Det är så tråkigt då alla jobbar! Då har ju jag ingen att hänga med på dagarna. Men efter att Elin slutat där kring fem så for vi in till gallerian en snabbis. Vi han dock inte titta så mycket. Halv sju var vi inne och sju stänger det så det blev en väldigt snabb visit. Jaja det var kul att göra nåt annat i alla fall.
Den här outfiten var nåt jag snabbt slängde ihop. Allt förutom jeansen och skorna är gammla saker så det är inte ens nån idé att skriva ut vars grejorna kommer ifrån ;)

RSS 2.0