2012-09-25

 2012-09-25  |  18:06:18
0 Kommentarer
Hallå!
Sista timmen idag skulle ha varit bild, men vi hade ingen lärare så vi fick sluta tidigare :) Kom hem två timmar tidigare ( ! )  och har hunnit vara ute på en powerwalk innan Elin kom hit. Nu sitter vi och ser en film som hon hyrt. Tänker inte nämna vilken för den är super dålig! Men sen ska vi försöka hinna med att se Million dollar baby som jag valt. Så då får jag väl stå ut med den här filmen först ;)
 

Insta

 2012-09-19  |  20:53:56
0 Kommentarer
Hejhej!
Har hunnit med massor med saker idag känns det som. Det var ganska lugnt i skolan så jag hade inga läxor att göra då jag kom hem. Då gick jag ut på en powerwalk istället :) Det är så skönt att kunna göra vad man vill nån dag och inte känna att man måste en massa!
 
För att prata om något helt annat så har jag skaffat Instagram också. Bara hundra år efter alla andra jag vet! Jag är inte så mycket för att ta kort och så, men det var smidigt och gick rätt så fort att lägga ut bilderna så det är
nog något för mej :)
 
 
 
 

Monopol

 2012-09-16  |  18:36:05
0 Kommentarer

Hej på er!

Helgen har varit väldigt mysig. Fredagskvällen spenderades hos Elin Lindberg som fyller 17 idag, grattis! Vi firade henne lite i förväg, det blev pressent öppning, hemmagjorda hamburgare och monopol. Höll på i timmar med det dät förbaskade monopolet som aldrig ville ta slut! Men kul var det! Har aldrig riktigt spelat monopol förut, bara junior men jag misstänker att det inte räknas ;)

I lördags var jag bara hemma hela dagen. Det blev sent på fredagen så jag sov till två! så då var det inte så mycket av dagen kvar.

Och nu är det söndag och dags för skola igen imorgon. Helgerna går så fort, man hinner inte vara med! Har gjort klart lite inlämningar som ska in imorgon och ska sen göra en ordentlig rensning av datorn som är full i skit! Ja det va min helg i korta drag.


Grått

 2012-09-11  |  20:08:09
0 Kommentarer
Vilken tråkig dag det har varit idag! Grå och trist! Inte alls kul att kliva upp ur sängen när det ser ut sådär ute.
 
Började 10.30 idag så det vart lite sovmorgon i alla fall. Har lärt mej måla med aquarelle lite mer ingående på bilden. Det är svårt detdär! Man har ju så mycket vatten att färgerna flyter in i varandra, det är svårt att få styr på allt tycker jag. Men det var ju första gången så man kanske får in en bättre teknik efter ett tag. Har pluggat lite nu på eftermiddagen och nu ska jag bädda ner mej i sängen och se The Hunger Games. Vill färska upp mitt minne för jag kommer inte ihåg så mycket av den, även om jag sett den på bio och läst boken två gånger! ;)
 
 

Movienight

 2012-09-08  |  15:18:18
0 Kommentarer
Blev en mysig kväll igår med  Elin. Är så trött på fredagar eftersom man måste upp så tidigt så det passade bra. Såg den romantiska draman "The Vow". Den va bra. Inte super men bra. Tycker man borde se den bara för att Channing Tatum spelade en så otroligt söt karaktär!
 
Har inte hänt så mycket idag, har tagit en powerwalk nu på förmiddagen och nu försöker jag få tag i Elin som inte vill svara i telefon! Vi har bestämt att skaffa oss träningskort. Hade tänkt köra ett pass styrke  och ett kondition i veckan så får vi se hur det går ;) Men det är värt ett försök tycker jag allt!
 

Allt & Inget

 2012-09-05  |  19:18:54
0 Kommentarer
 

Tjaba!
Har haft ett litet uppehåll nu igen som ni säkert har märkt! Det blir så ibland, kommer hem rätt sent om dagarna och då har man annat att tänka på, så jag glömmer helt enkelt bort bloggen ibland.

Har i alla fall väldigt soft i skolan nu. Inga prov i sikte och nästan inga läxor. Kan inte bli bättre! Har också börjat söka efter något att göra på fritiden. Gärna något som ger träning men är roligt på samma gång. Kan vara en svår kombo men jag letar för fullt. Tycker det är väldigt kul med dans och skulle gärna vilja börja någon typ streetdans krus eller något sånt. Något som man gör en bestämd tid  varje vecka ungefär. Jaja jag letar vidare!

RSS 2.0