Luleå

 2012-03-31  |  16:45:03
0 Kommentarer

Hejhej!
Är på väg hem från Luleå nu. Jag , Elin o Sofia har varit där under dagen o shoppat lite. Jag har köpt låga, vita Converse! Det kommer bli jättesnyggt nu till våren. Hittade också en grå munkis. Det kommer kanske upp bilder sen :)


The Hunger Games

 2012-03-25  |  19:25:40
0 Kommentarer

Vill börja med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen. Internet har krånglat så har inte kunnat skriva på ett tag, men nu är jag tillbaka!


I fredags var jag på bio och såg The hunger games! Har väntat på den såå länge och nu har jag äntligen fått se den. Jag är ett stort fan av böckerna så jag var väldigt förväntansfull på filmen. Men om jag ska jämföra med boken så var filmen faktiskt inte så bra som jag hade hoppats på. Det går inte att få med allting som är med i boken det föstår jag ju. Men det var sådana små detaljer som inte hade varit svåra att fixa som uteblev. Det var lite synd. Får väl hoppas att de återstående tre filmerna blir lite bättre och att de tar med mer scener ur böckerna.


 


Haparanda

 2012-03-19  |  19:53:29
0 Kommentarer

Tjoo!
I lördags drog hela familjen + Elin på Ikea i Haparanda. Resan var lång och dryg men till sist så var vi framme! Började med att besöka ett köpcenter längre in i Finland. Hittade en vit, stickad tub sjal där, men det var lite problematiskt då jag skulle betala den för hon i kassan pratade bara finska. Jag fattade ju ingenting så jag bara log och nickade då hon pratade med mej. Kanske inte så lyckat.


Köpte också en del godis på Candy World och en somrig tröja på Stadium. Senare kom jag och Elin på att vi måste gå in på gallerian på gränsen. Så i det blöta och snöiga vädret var det bara att börja promenera över till den där gallerian. Hittade dock inget där.
Jag i det snöiga vädret


Elin vid maten


Syrran i det där finska köpcentret

Trespass

 2012-03-14  |  22:05:09
0 Kommentarer

Jag och Elin hade lill-lördag idag + en liten filmkväll. Trespass hette filmen och är ganska ny släppt. Handlar i väldigt korta drag om en rik familj som får besök av ett antal rånare som är i stort behov av pengar. Händelserik och ganska bra faktiskt, en dålig sak var dock att den utspelade sej på samma plats hela tiden vilket blev lite tråkigt. Men Cam Gigandet är med också, bara det gör ju att filmen genast blir mycket bättre ;)

Bara tre veckor

 2012-03-12  |  20:17:03
0 Kommentarer
Hejhej!
Ja då har skolan börjat om då. Taggar redan för påsklovet! Dock så började jag klockan 13 idag för att matte lektionen tagits bort, och eftersom vi har tre timmars hål efteråt i vanliga fall så började inte min dag förrens i eftermiddags ;) Vilket kändes som en lagom start så här efter lovet.
Har lite smått panik inför engelskan imorgon. Vi ska ha läst till en speciell sida i våran engelskabok för att sedan kunna prata om den, vilket jag kom på igår. Så jag har läst mycket idag! Vi får se hur det går, tur att vi är i grupp i alla fall.
Hejhej!
Ja då har skolan börjat om då. Taggar redan för påsklovet! Dock så började jag klockan 13 idag för att matte lektionen tagits bort, och eftersom vi har tre timmars hål efteråt i vanliga fall så började inte min dag förrens i eftermiddags ;) Vilket kändes som en lagom start så här efter lovet.
Har lite smått panik inför engelskan imorgon. Vi ska ha läst till en speciell sida i våran engelskabok för att sedan kunna prata om den, vilket jag kom på för nån dag sen bara. Så jag har läst mycket idag! Vi får se hur det går, tur att vi är i grupp i alla fall.

Sjutton

 2012-03-09  |  13:55:43
0 Kommentarer
Hejsan
Ja nu är man sjutton år. Bara ett år kvar till körkortet.
Hade en av de bästa födelsedagarna igår! Först en heldag i Kåbdalis med snowboard övning och nya backar, och senare på kvällen en härlig stund med mina fina tjejer Sandra, Sofia och Elin! Jag kan skratta mej lycklig för att jag har dem. Vi har kännt varandra så länge och det märks, vi är som ett gift par som har levt med varandra i flera år! Fick jätte fina presenter och vi hade verkligen super trevligt!


Här kommer lite bilder! (Sista bilden låndade jag av Sandra)

My darlings

 2012-03-04  |  18:40:32
0 Kommentarer
Jag älskar de här skorna! De är så grymt snygga, men ack så grymt dyra! 2995 kr kostar dessa Acne pistol short black. Så snygga till ett par slim jeans eller svarta transparenta leggings. Om jag vann några tusen nån gång så skulle jag absolut investera ett par!

Shoppa + skola

 2012-03-01  |  19:05:15
0 Kommentarer

Hejhej
Är tillbaka i skolan nu, känns faktiskt skönt att vara tillbaka på banan igen. Innan skolan åkte jag in till stan med mamma och syrran en snabbis. Hittade en jättesöt skjorta/linne. Det ser ut som en skjorta fast utan ärmar, med en söt spets på ryggen. Köpte också maybellines nya fundation FIT ME plus pudret.


Blev lite inspirerad av det varma vädret ;) Känns så skönt att det äntligen har blivit varmare! Har gått omkrking och frusit så mycket så nu äre på tiden att det blir lite varmare. Längtar så mycket till sommaren!
Imorgon ska vi ha svenska debatt på skolan och det är det sista som vi gör innan lovet. Ska bli så skönt att få det bortgjort. Det värsta är att man måste kunna argumenten utantill, men vi får ha stödord som tur är. Däremot så har jag aldrig någonsin gjort en debatt förr så jag har ingen aning om hur detta ska gå till ;)


Tröjan jag köpte, den ser ut som en vanlig skjorta fram och så den här spetsen bak.


RSS 2.0