Forskare

 2012-04-24  |  19:02:21
1 Kommentarer
Hejsan
Har haft nationella prov i svenska idag på morgonen. Läsförståelse var det. Tyckte det var mycket lättare än i
9:an vilket var skönt, för jag orkade inte sitta i flera timmar o skriva! Det kändes ganska bra, men det kan gå hur som helst.


Har hunnit med rätt mycket idag, till och med att ge en bakterie egenskaper så att den kan lysa. Inte dåligt va? Det var dock en lång och invecklad process, allt var tvunget att vara sterilt och man fick nästan it ta i något med händerna. Fick inte se resultatet idag tyvärr för de små sakerna måste få gro ett tag innan man kan se om de lyser. Men jag tyckte i alla fall att jag, Una, Jossan och Viccan var en bra lab grupp. Kändes som om vi var riktiga forskare!


Ska gå igenom mitt svenska tal för ungefär hundrade gången nu! Ska hålla det imorgon och börjar bli liiiite nervig nu. Vill bara få det bort gjort!Materialen vi använde till "ingreppet" ;)Blev lite konstnärlig av mej också!

Lara

 2012-04-19  |  18:36:10
0 Kommentarer

Just nu sitter Jag o Elin Lu i spelar Lara Croft, och upplever gamla minnen kan man säga. Det var ett tag sen faktiskt. Hon var lite svår övertalad i början men nu är vi fast ;) Vi testar Anniversary så det e lite svårare att veta vars man ska, men roligt är det.


Matilda!!!

 2012-04-12  |  16:26:09
0 Kommentarer

Du borde ha bättre koll på din mobil, man vet ju aldrig vad som kan hända! /Sofia


Final

 2012-04-10  |  20:09:44
0 Kommentarer

Hej, sen uppdatering jag vet!
Hängde med mamma o syster till stan idag. Bara för att ha något att göra i det här tråkiga vädret. Hittade en söt virkad väst på HM. Kommer passa jättebra till en härlig sommar klänning! Köpte också ett mobil fodral som man har runt halsen ;) Men nu är pengarna slut. Så nu blir det inge mer shopping på ett tag.


Väntar på Sofia som ska se top model med mej. Det är ju final ikväll! Jag hoppas att Klara vinner. Hon är så snygg...och lång!Converse

 2012-04-01  |  18:01:07
0 Kommentarer

Köpte dessa i Luleå igår. Har letat på alla möjliga affärer utan resultat. Jag måste ha en så liten storlek så det kan vara svårt att hitta. Men igår jag hade tur! Kommer bli jättesnyggt till ett bar uppvikta jeans eller chinos! 

RSS 2.0