Kallt

 2011-10-31  |  21:42:04
0 Kommentarer
Hejsan Sofia har just åkt hem. Hon har cyklat hit idag, med punka o allt! Jag lider med dej Sofia.Vi har suttit o pratat, fikat goda bullar o läst skvallertidningar. Men vi har inte bara varit inne o degat, har varit väldigt hurtiga! Vi tog en lånpromenad i mörkret, det var bara på med täckbyxorna för det var ganska kallt ute. Mina fingrar höll på att frysa till is o ramla av! Har haft väldigt ont i baken idag också! Den där powerwalken igår gjorde susen. Så jag hade lite svårt o gå normalt på vår promenad. Men jag lyckades ändå ta mej hem med både rumpan och fingrarna på plats ;) Nu ska jag snöra på mej min onepiece o bara mysa i soffan, ses


30/10-11

 2011-10-30  |  17:09:21
0 Kommentarer

Hej
Har just ätit middag hos mormor. Jag fick köra hit. Tränar för fullt med att köra bil. Det e ganska svårt! Men jag blir bättre o bättre, fast de e ändå tur att de e två år kvar innan körkortet ska tas ;)
In time som jag trodde skulle vara ganska bra visade sej va en liten besvikelse, i alla fall för mej. Den va ju inte dålig men det finns bättre. Jaja, ikväll ska jag bara va hemma o mysa o ha det skönt. Följde med mamma på en powerwalk idag så jag är ganska slut i benen nu ;)


In time

 2011-10-28  |  18:52:19
0 Kommentarer
Nu börjar det dra ihop sig. Ska på bio ikväll med Elin och Sofia. Vi ska se premiären av In time. Åå vad kul det ska bli! Jag längtar så :) Snygga Alex Pettyfer ska ju också va med så det gör det ju bara ännu roligare ;)

En liten outfit

 2011-10-28  |  18:31:07
0 Kommentarer

Igår skulle jag egentligen ha lagt ut denna outfit under min nya kategori "en liten outfit." Men det va så mycket med spanskaprovet då, så jag hann helt enkelt inte. Men nu kommer den istället. Tänkte lägga ut några sådana här lite då o då så ni får hålla ögonen öppna.

Nyinköpt linne från gina


Tjoo

 2011-10-26  |  20:54:20
1 Kommentarer
Som ni säkert har sett så har Elin tagit över min blogg litegrann. Jag ska bara klargöra för några saker. Hon sög på att spela mario. Hon dog hela tiden eller så bubblade hon som vi kallar det.
Hon sa att hon skulle "skydda" mej genom banorna, men det var mer hon som behövde skyddas ;) Elin hann också skriva att hon ägde på spanska. Snacka om att hon överdrev x) Jag hjälpte henne ganska mycket, men efter ett tag så lärde hon sej faktiskt lite granna.
Men innan hon gick så va hon jättesnäll och fixade min design lite. Det vart jättebra, tack Elin!
Nu till annat. Jag har engelska prov imorgon...usch! Hoppas det går bra, jag tror inte att jag kan som plugga så mycket mer på det. Så det får gå som det går.
Imorgon ska jag också inviga en ny kategori här på bloggen, men det får ni se då ;)
En bild från Stockholm i sommar, gud va kul det va.

Våååldgästar'n

 2011-10-26  |  20:11:48
0 Kommentarer

Nu våldgästar Elin bloggen här. Så  mycket våld krävs det dock inte eftersom Matilda gav mej lösenordet. Så tjenixen! Vi har spelat Mario! Jag ägde, Matilda samtycker dock icke. Hon tyckte att jag sög för att jag råkade dö (ett par gånger)
Vi har tränat läxor. Eller nej Matilda har tränat och jag har förhört henne! Typ. Hon sa och jag skrev. Fan vad jag äger på spanska ska ni veta !
Så har vi spelat lite mobilspel och sen allmänt..... jajaja sak samma nu ska jag hem och äta innan Matilda slänger ut mej!
vi har försökt fixa designen lite, bara så här små grunkor you knooow. Ska nog få ordning på en ooooordentlig design någon dag. Men hon är nöjd med denna än så länge!
I morgon börjar jag dock 8.10. Medans damp ungen har sovmorgon till typ 1. Sånant hon gärna skryter om!
Jag sitter här och skriver på bara för att psyka henne egentligen så nu ska jag dra mej för min mobil börjar få slut med ström och ja fråga Erik hur besatt jag är av min telefon! x))))
Adios amigos! 
(titta där kom mina spanskakunskaper fram! Sa ju att jag var bäst!)

Test

 2011-10-26  |  19:35:18
0 Kommentarer
Elin är bäst

Skola igen

 2011-10-26  |  09:08:47
0 Kommentarer

Sitter i pluggrummet med jossan. Vi ska snart ha svenska, o då får vi veta hur de gick på vårat tal! Jag va ganska nervös innan, men jag tror de gick ganska bra i alla fall :)
Tänkte lägga ut en lite outfit, men den kommer upp lite senare.


På väg hem (äntilgen)

 2011-10-25  |  15:53:51
0 Kommentarer

I bussen nu med Sandra. Äntligen är dagen slut! Har varit alldeles död idag, och igår också för den delen. Det känns som att de e helg nu men de e de ju it :( längtar såå till lovet nästa vecka!


Hejsan

 2011-10-24  |  19:27:30
2 Kommentarer
Nu är jag igång med en ny blogg. Sofia hjälpte mej just med designen och sånt. (Tack Sofia!) Ska försöka att skriva mer än förra gången jag bloggade, de tror jag faktiskt att jag kommer klara av ;)
Sitter o gör engelska glosorna nu (har prov på torsdag) medans jag pratar med Sofia på skype. Fast mina hörlurar glappar elr något så jag hör liksom inte riktigt vad hon säger ibland, med de går ganska bra.
Ja de vart ett ganska kort första inlägg men det kommer mer snart! :)

Välkommen till min nya blogg!

 2011-10-24  |  18:45:05
0 Kommentarer


RSS 2.0